Hou Het Zout Radio

Hou Het Zout is natuurlijk begonnen als een radio programma dat drie wekelijks wordt uitgezonden op Salto Radio Amsterdam, en wat als podcast al jaren terug te vinden is bij je favoriete podcast provider. 

Na 4 Seizoenen te hebben gevuld met toffe uitzendingen en podcasts, heeft Hou Het Zout de kans gekregen om een online radio licentie te bemachtigen en daarmee is sinds Januari 2024 , de Hou Het Zout online radio zender een feit. 

Vanaf nu hebben we dus de kans om andere toffe, hip hop gerelateerde programma’s en podcasts een platform te bieden. Daarmee zijn we vanaf nu 24 uur per dag, 7 dagen in de week te beluisteren op ons eigen hip hop station. 

Check regelmatig de programmering en vindt in de loop der tijd meerdere programma’s in het uitzendschema terug. Zo bouwen aan onze eigen hip hop zender. Op de tijdstippen dat er geen live of geplande uitzendingen zijn, hoor je herhalingen van de reeds uitgezonden Hou Het Zout uitzendingen van de afgelopen seizoenen. 

Heb je een idee, suggestie of dope track? Drop deze dan via het contactformulier en we nemen zo nodig contact met je op. Tot die tijd….

HOU HET ZOUT  en klik op de ronde Play-knop op de diverse pagina’s om meteen live te luisteren naar Hou Het Zou radio, of kies een aflevering op de podcast pagina. 

  • https://broadcast.houhetzout.nl/listen/hhz/radio.mp3
  • Hou Het Zout Radio