Programma’s op Hou Het Zout radio

Hou Het Zout

Het hoofdprogramma van dit radio station. Je hosts Jerome XL en MC 3Man nemen je inmiddels al heel wat seizoenen mee in de reeks Hou Het Zout uitzendingen. Met de dikste tracks, elke uitzending een ReWind, een Recognize en de nodige interviews, weet Hou Het Zout altijd verrassend uit de hoek te komen. Uiteraard kun je ook de nodig dikke mixes, de nodige bullshit en de HHZ Extra uitzendingen verwachten, zoals je van ons gewend bent. 

Uitzendingen: Driewekelijks op Zondag om 16:00u op Salto en HHZ Radio / Op constante herhaling indien er geen live of geplande uitzendingen zijn.

hhz-nieuw-logo-vierkant-full
roots-of-the-dam

Roots of the Dam

Roots of the Dam een muzikaal programma gevormd door inspirerende mensen. Met een mix van inspirerende gasten en goede muziek, ben je bij Roots of the Dam altijd aan het juiste adres voor een goed stuk radio. En naast dat dit programma natuurlijk al jaren uitgezonden wordt op Salto Radio Amsterdam, is het nu dus ook te horen op de zender van HHZ.

Uitzendingen: Wekelijks op Woensdagavond om 19:00u tot 21:00u op HHZ Radio en op Zondagen om 15:00u tot 17:00u op Salto Radio

  • https://broadcast.houhetzout.nl/listen/hhz/radio.mp3
  • Hou Het Zout Radio